maanantai 18. marraskuuta 2013

Pitkäsenkylän maa- ja kotitalousnaiset palkittiin

Tampereella 16.11.2013: Puheenjohtaja Marja-Leena Vuollet pitää kiitospuhetta.

Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallinen tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna kolmelle yhdistykselle. Ensimmäisen sijan jakoivat Pitkäsenkylän maa- ja kotitalousnaiset Kalajoelta sekä Seinäjoen maa- ja kotitalousnaiset. Toisen sijan palkinnon sai Kyyjärven maa- ja kotitalousnaiset.

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen hallitus antaa tunnustusta yhdistysten yhteistoiminnasta, näkyvyydestä sekä Maa- ja kotitalousnaisten yhteisten asioiden eteenpäin viemisestä.
 
Pitkäsenkylän maa- ja kotitalousnaisten toiminta kokoaa kyläläisiä yhteen niin säännöllisillä kahvitapaamisilla ja jumppatuokioilla kuin erilaisilla retkillä, kursseilla, tapahtumilla ja talkoilla. Yhdistys on järjestänyt muun muassa lounastapahtumia kyläläisille, laturetkiä ja huivinvaihtopäiviä. Naiset osallistuvat ahkerasti Keski-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen tapahtumiin ja järjestön valtakunnallisiin kampanjoihin. Yhdistys tiedottaa tapahtumista aktiivisesti niin etu- kuin jälkikäteen nettisivuillaan. Naisten aktiivinen toiminta houkuttaa jäseniä myös naapurikunnista. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä 95. 


Vasemmalta Päivi Palonen, Marja-Leena Vuollet ja Kaija Kivimaa Pitkäsenkylältä;
oikealla Seinäjoen Maa- ja kotitalousnaisten edustaja. 
  Vasemmalta Päivi Palonen, Marja-Leena Vuollet ja Kaija Kivimaa Pitkäsenkylältä;
Seinäjoen Maa- ja kotitalousnaisten sek kaksi Kyyjärven Maa- ja kotitalousnaisten edustajaa.
Kuvat: Päivi Palonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti